mati160 gratki pięknego furacza prezentuje się naprawdę zacnie :diabelski_usmiech
[O1] Zgubiona książeczka serwisowa - auto na gwarancji
Zwiń
X
-
[O1] Zgubiona książeczka serwisowa - auto na gwarancji
Witajcie,
Mam mały problem, otóż zagubiła mi się książeczka serwisowa do samochodu. Cały czas jeszcze przeszukuję mieszkanie i mam nadzieję, że się znajdzie ale chciałbym wiedzieć co robić gdybym jej nie znalazł.
Autko kupiłem 3 września 2010, nic przy nim nie było robione (nic nie było do książeczki wpisywane). Za miesiąc będę musiał jechać na przegląd i co teraz? Słyszałem, że jest możliwość wydania duplikatu, tylko gdzie się po niego zgłosić? Do każdego salonu Skody czy tam gdzie kupowałem samochód? Czy przez to mogę mieć kłopoty z gwarancją?
Posiadam wszystkie dokumenty (książeczka serwisowa gazu, dowód zakupu, karta pojazdu itd itd.) oprócz książeczki serwisowej samochodu.
Z góry dzięki za odpowiedź.
-
-
neoXs, poproś w ASO o duplikat. Trwa to z miesiąc czasu i coś chyba kosztuje, ale dają bez większego problemu. Ja swoją "zgubiłem" przy przeprowadzce, wyrobiłem duplikat, a po 2 latach znalazłem tą oryginalną . Jedyny "ból" to to, ze w duplikacie nie masz wklejonej tej karteczki z wyposażeniem ( na szczęście taka sama jest jeszcze w bagażniku pod wykładziną ).Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez neoXsDzięki za odpowiedź Kowal A powiedz mi czy udać się do ASO gdzie kupowałem auto (Kierat - Tychy) czy tam gdzie chcę obecnie serwisować samochód (Ganinex - Katowice)?
I jeszcze jedna rzecz? Czemu nie trzymasz takich rzeczy w samochodzie?!?Zostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez theOneTrzymanie tej książeczki w samochodzie to też nie jest dobry pomysłZostały mi czesci, po szkodniku:
VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6
Komentarz
-
-
Swoja droga moze jest szansa na odnalezinie starej?
I jeszcze jedna rzecz? Czemu nie trzymasz takich rzeczy w samochodzie?!?
Aczkolwiek jak się znajdzie to wyląduje w schowku bo w razie (odpukać) awarii może się przydać A złodzieje jak chcą to bez problemu podrobią książeczkę.
Komentarz
-
Komentarz